Hírek / Kultúra

Több időnk lesz a Resident Evil: Village demójára

Április 27. 09:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Capcom által két hete bejelentett, új Resident Evil: Village-demó első két köre már lefutott, csak az utolsó, multiplatformos verzió van hátra. A rajongók felzúdulása után az eredeti 24 órás hozzáférhetőségi időszakot meghosszabbították.
 
A legutóbbi Resident Evil Showcase-en megerősítést nyert, hogy a Capcom a korábbi, csak PlayStation 5-ön elérhető Maidenen túl is készül három demóval is a Resident Evil: Village megjelenése előtt, amelyek közül az utolsó már minden célplatformon elérhető lesz. Az első kettőhöz (amelyek darabja fél-fél órás volt) csak playstationösök tudtak hozzáférni, amire ráadásul csak kétszer nyolc óra állt rendelkezésükre.
 
A multiplatform demó ennél „nagylelkűbb” lett volna a 24 órás időintervallumával, ami kivívta a rajongók nemtetszését, mondván, hogy ez még így is szűkös. A felzúdulásra pedig reagált végül a Capcom, méghozzá azzal, hogy a visszajelzésekre hallgatva meghosszabbítják a végső demó hozzáférhetőségét – egy teljes hétre kibővítik. A demó (amelyben egy órán át a falut és a kastélyt is felfedezhetjük) tehát magyar idő szerint május 2. és május 10. között lesz elérhető, hajnali 2 órás kezdéssel PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Stadián is.
 
A játék megjelenése így épp a demóidőszak közepére esik: a Resident Evil: Village borzalmait május 7-étől kezdhetjük felfedezni teljes pompájukban.
 
Forrás: gameskapocs.hu
Kép: playstation.com


next 5

A mi világunk

Hírek