Hírek / Kultúra

Több Marvel-sorozatot is elhalaszthatott a Disney

2023. március 22. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Egy friss fejleményből arra következtethetünk, hogy a tervezettnél hosszabb várakozásra kényszerülnek a rajongók - írja a Gamestar.
 
A WandaVízió 2021-es bemutatása óta a Marvel Studios szépen, ütemesen szórta ki az új sorozatokat a Disney+ streamingplatformra. Alighogy véget ért az egyik, már követte is a másik, egy ponton azonban már a Disney is érezhette, hogy a mennyiség a minőség rovására megy, ezért 2022 végéhez közeledve levette a lábát a gázpedálról.
 
Az októberben lezárult Amazon: Ügyvéd óta ugyanis még egyetlen új Marvel-széria sem rajtolt el, ahogy friss évadok sem debütáltak. Meg kellett elégedniük a rajongóknak A galaxis őrzői karácsonyi különkiadásával. És úgy néz ki, hogy még egy ideig várhatnak a következő adagjukra, mivel a beharangozott produkciók egy részéhez már nem társul semmilyen premieridőszak.
 
Az eredeti tervek szerint a Secret Invasion tavasszal jött volna, míg a What If...? második évadát szintén 2023 első felére. Ezeket a Loki folytatása követte volna idén nyáron, de ez már mind nem is számít: mindháromról lekerült a premieridőszak és már csak annyi szerepel a helyén, hogy "hamarosan érkezik". Egyértelműnek tűnik, hogy mindhárom projektet elcsúsztatták,
 
Mindez nem csak azért szomorú, mert így például később kapjuk majd meg a parádésra sikerült Loki második szezonját, hanem azért is, mert a naptár átrendeződése következtében az összes többi széria - mint a Daredevil: Born Again, az Ironheart vagy az Agatha: Coven of Chaos - szintén késni fog. A mostani Marvel-sorozatok közti szünet (öt hónapnál járunk) a leghosszabb, amit megtapasztalhattunk a már említett WandaVízió óta.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: Pinterest


next 5

A mi világunk

Hírek