Hírek / Kultúra

Több világvége forgatókönyv valósul meg a Warning előzetesében

Szeptember 10. 08:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Lionsgate-től érkező sci-fi thrillerben többek között Thomas Jane is felbukkan.
 
Alighanem benevezhetne a Warning, a Lionsgate legújabb sci-fi thrillerje az év legzavarosabb trailereinek fesztiváljára, hiszen első megtekintés után nehéz belőni a cselekmény fősodorját anélkül, hogy megnéznénk a hivatalos szinopszist. Az előzetes Thomas Jane asztronauta karakterével indít, amint éppen egy műholdat szerel, mielőtt egy elektromos kisülés kilökné őt az űrbe. A folytatás pedig… nézzétek meg.
 
Hivatalosan a Warning a nem túl távoli jövőben játszódik, és azt hivatott bemutatni, hogy mi történik az emberiséggel, amikor már az emberi kapcsolatokat teljesen felváltotta a mindentudó technológia. Ha ez önmagában nem lenne eléggé félelmetes, ezt még megfejelik azzal, hogy egy világméretű vihar révén ez a technológia meghibásodásra kerül, ami halálos következményekkel fog járni.
Földre hulló aszteroidákon kívül megkapjuk Alexát, akit már csak Istennek hívnak a jövőben, mindenféle rejtélyes víziót, világvége visszaszámlálót, és még sok mást. Az nem teljesen tiszta a trailerből, hogy antológia szerű fejezetekből fog állni, vagy a jelenleg szerteágazónak tűnő cselekményszálak össze fognak-e érni.
 
Thomas Jane mellett Alex Pettyfer, Alice Eve, Annabelle Wallis, Benedict Samuel, Charlotte Le Bon, Patrick Schwarzenegger, Rupert Everett, Tomasz Kot, Kylie Bunbury és Garance Marillier is fel fog bukkanni a Warningban, ami Agata Alexander nagyjátékfilmes rendezői debütálása lesz.
 
Forrás: puliwood.hu
Kép: filmaffinity.com


next 5

A mi világunk

Hírek