Hírek / Kultúra

Tom Hiddleston szerint a Loki logója sokat elárul a sorozatról

2021. április 13. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Gőzerővel zajlik a hangolódás a Disney+ következő Marvel-szériájára, ezúttal a Lokit játszó színész húzta kicsit a közönséget - írj a gamestar.hu.
 
Szuperhősökben gazdagon indult ez az év a Disney-nél, hiszen a januárban debütált WandaVision után máris a The Falcon and the Winter Soldier közelgő befejezésén izgulhatunk, miközben újabb trailert kaptunk a nyáron rajtoló Lokihoz is. Az MCU elpusztíthatatlan csínytevője ezúttal egy időmachinációs kalandban tűnik fel, a történet részletei azonban még meglehetősen homályosak.
 
Ezért is kísérelte meg az Empire magazin kiszedni a Lokit alakító Tom Hiddlestonból, hogy mégis miről szól majd a sorozat. Az interjú keretében megszólaló színész persze nem spoilerezte el a szériát, de azért szólt néhány szót a Loki lényegéről, amit a trailerekben is látható, változó betűkkel machináló logó szerinte kiválóan tükröz.
 
"Úgy vélem, hogy az alakváltó logó ötletet adhat arról, hogy a Loki sorozat az identitásról és arról szól, hogy miként adódnak össze Loki számos énjének különféle töredékei, s talán azok a töredékek is, melyek mi vagyunk. -mondta Hiddleston. "Nagyon izgalmasnak találtam, mivel Lokit mindig is nagyon összetett konstrukciónak gondoltam. Ki ez a karakter, aki ennyi maszkot tud viselni, alakot vált és látszólag egy pillanat alatt változtatja még az érzéseit is?"
 
Hiddleston elmondta, hogy a sorozat logójának folyamatosan cserélődő betűi magát a karaktert, az ízig-vérig alakváltót jelképezik. A színész szerint Lokiról ugyanis természeténél fogva sosem tudhatjuk, hogy éppen hős, gonosz vagy antihős, egyszerűen képtelenség megbízni benne: az egyik pillanatban asgardni őr, a másikban már Amerika Kapitányként jelenik meg, de Thor szerint még egy kígyó alakját is fel tudja venni.
 
Magyarul ezzel biztosak lehetünk benne, hogy  Loki ezerarcúsága központi szerepet játszik majd a történetben, még ha a karaktert ismerve ez nem is hatalmas meglepetés. A részleteket illetően pedig marad a várakozás, de szerencsére nincs már olyan messze a sorozat június 11-i premierje.
Forrás: gamestar.hu
Kép: marvel.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner