Hírek / Közlekedés és kék hírek

Tömegközlekedési lehetőségek a Pick Arénához

2023. október 26. 06:30 Közlekedés és kék hírek | Szerző: Fazekas Gábor

2023. október 26-án, csütörtökön 18:45-kor kezdődik az OTP Bank-PICK Szeged – HC Prvo plinarsko drustvo Zagreb Bajnokok ligája kézilabda-mérkőzés. A meccs előreláthatólag 20:15-ig tart.
 
A mérkőzés végeztével, a szurkolók hazajutását a 19-es trolibuszvonalon sűrítőjáratokkal segíti a Szegedi Közlekedési Társaság, melyek a belváros irányú Etelka sor (Felső Tisza-part) megállóhelyről indulnak Makkosház végállomás irányába.
 
A Pick Aréna megközelíthető közösségi közlekedéssel (9-es és 19-es trolibusszal, 73-as, 73Y-os, 74-es, 74Y-os buszjárattal), Lime elektromos rollerrel, valamint személygépkocsival a Felső Tisza-part, Etelka sor irányából!
 
A társaság felhívja figyelmüket, hogy információik szerint korlátozott számban áll rendelkezésre szurkolói parkoló.
 
A sűrítőjáratok 19-es jelzéssel közlekednek, a vonal valamennyi megállóhelyén megállnak, és normál díjszabással vehetők igénybe.
 
Továbbá ezúton tájékozttják a gépkocsivezetőket, hogy a Pick Aréna környékén az ott lakók hazajutását és kényelmét biztosítandó, a társaság a Rendőrséggel szorosan együttműködve a szabálytalanul parkoló gépkocsikat azonnal elszállítja.
 
A hatóság intézkedésére, illetve annak alapján a gépkocsik elszállítására a zavartalan és biztonságos forgalmi rend biztosítása és az itt lakók kényelmét zavaró parkolási visszásságok megelőzése, illetve azok elhárítása érdekében, az itt lakók korábbi észrevételei és panaszai alapján kerül sor.
 
Forrás: szkt.hu
Kép: Wikipédia


next 5

A mi világunk

Hírek