Hírek / Kultúra

Traileren A halottak hadserege

Február 25. 16:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Az Army of the Dead a Netflixre jön és már nem is kell rá sokat várnunk.
 
Zack Snyder kapcsán most mindenki Az Igazság Ligája rendezői változatáról beszél, ami az HBO Max szolgáltatás (nálunk az HBO GO) egyik húzócíme lesz, viszont hajlamosak megfeledkezni róla, hogy Snydernek van egy másik aktuális projektje is, méghozzá a rivális streamingszolgáltatónál.
 
A Netflix eredeti tartalma lesz ugyanis az Army of the Dead névre keresztelt zombis akciófilm, amely nem új terep a rendező számára, hiszen neki köszönhetjük a 2004-es Holtak hajnalát. 
 
A Joby Harold és Shay Hatten által írt és Snyder ötlete nyomán született történet nincs túlbonyolítva: egy férfiról szól, aki felfogad egy csapatnyi zsoldost, hogy a zombiapokalipszis közepette végrehajtsák minden egyik egyik legnagyobb rablását.
 
A magyarul A halottak hadserege címre hallgató akcióőrület húzóneve egyértelműen A galaxis őrzői filmekből is ismert Dave Bautista, de a színészek helyett inkább a hangulaton lesz a hangsúly, márpedig a rendező szerint tökös műfajhibridre számíthatunk. Valami ilyesmit ígéri az első, feliratos trailer is: 
A halottak hadserege (Army of the Dead) május 21-én kerül fel a Netflix kínálatába és a streamingszolgáltató annyira bízik benne, hogy már be is rendelt hozzá egy előzményt és egy animációs sorozatot is. 
 
Forrás és kép: gamestar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek