Hírek / Kultúra

Traileren a The Walking Dead utolsó évada

2021. július 26. 08:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A The Walking Dead-franchise is képviseltette magát a hétvégi Comic-Conon, és az éppen futó spin-offok mellett az alapsorozat utolsó, egy hónap múlva kezdődő évada is megmutatta magát az eseményen.
 
Augusztus 22-én veszi kezdetét a The Walking Dead tizenegyedik és egyben utolsó évada, amely a korábbi szezonokhoz mérten maratoni hosszúságú lesz, hiszen huszonnégy epizódot foglal majd magába. A Comic-Con apropóján befutott a lezárás első előzetese is, amely ad egy kis ízelítőt a Commonwealth hétköznapjaiból, és megvillantja a Reapereket is.

A The Walking Dead: World Beyond második évada is hallatott magáról - amely egyébként szintén zárófelvonás lesz, hiszen a spin-offot mindössze kétszezonosra tervezték. Az október 3-án rajtoló folytatásban több új állandó szereplő is helyet kapott (Jelani Alladin, Joe Holt, Ted Sutherland és Natalie Gold személyében), alább pedig bele is kukkanthattok:

Ne feledkezzünk meg a másik mellékágról, a Fear the Walking Deadről sem, amelynek a hetedik évadából két jelenetet is hoztak a készítők - mindkettőt megtekinthetitek alább. Ez a sorozat október 7-én folytatódik, a színészgárda pedig Gus Halperrel (Dickinson) bővült ki, aki egy egyelőre meg nem nevezett karaktert alakít majd.

Forrás: gamekapocs.hu
Kép:


next 5

A mi világunk

Hírek