Hírek / Kultúra

Trónok harca animációs sorozattal erősíthet az HBO Max

2021. február 1. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Egy újabb formátumban is kitárulhat előttünk Westeros világa. - írja a puliwood.hu 
 
Az elmúlt hónapokban egyre többet hallani a Trónok harca franchise-zá bővítéséről különféle élőszereplős előzménysorozatokkal. Az már biztos, hogy elkészül a Targaryen-ház viszontagságokkal teli történelmét bemutató House of the Dragon című széria, de épp a napokban egy kisebb léptékű történetről is szó esett, ami A Hét Királyság lovagja kötet kisregényeit adaptálná a képernyőre. A legfrissebb értesülés már egy animációs projektről ad hírt.
 
A The Hollywood Reporter hozta tudomásunkra, hogy forrásaik szerint a csatorna a két említett előzménysorozat mellett egy animációs sorozat előkészületeit is megkezdte, ami bár egyelőre nagyon korai szakaszban tart (állítólag írókat sem szerződtettek még a projekthez), de azt leszögezték, hogy a formátum ellenére az eredeti sorozat hangulatát fogja megidézni, szóval egyértelműen a felnőtteket célozná meg.
 
A ránk váró sztoriról egyelőre semmi sem derült ki, tehát azt sem tudni, hogy egy újabb előzménnyel lesz-e dolgunk, vagy ez valamilyen formában a nyolcadik évad utáni történésekbe engedne betekintést. Mivel Westeros megálmodóját, George R. R. Martint is bevonják ezekbe a projektekbe, egyik lehetőség sem zárható ki.
 
Forrás és kép: puliwood.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner