Hírek / Kultúra

Új előzetesen a Chernobylite

Május 14. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Nemrég egy vadonatúj videóval jelentkezett a The Farm 51 a korai hozzáférést hamarosan elhagyó Chernobylite-ból, amiben ezúttal a nukleáris katasztrófa által sújtott játéktér, Csernobil és Pripyat került a rivaldafénybe.
 
Jól halad a The Farm 51 által hegesztett horrorkaland, a Chernobylite fejlesztése, hiszen idén júliusban nem csak elhagyja a korai hozzáférést, de PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a játék. Ennek örömére pedig igyekszik a stúdió egy picit felpörgetni a játék körüli érdeklődést, és most egy friss videóval jelentkeztek:

Az új előzetesben a csapat többek között arról mesél, hogy a személyes tapasztalatok mellett a 3D-s szkennelés is hatalmas segítség volt a számukra, hogy a lehető legélethűbben varázsolhassák a képernyőkre Pripjaty és Csernobil környékét. Arról nem is beszélve, hogy a technológia segít konzerválni a Zóna jelenlegi állapotát, így egyfajta időkapszulaként is tekinthetünk majd a Chernobylite-ra - persze az anomáliákat és a szörnyeket leszámítva.

Forrás: gamekapocs.hu
Kép: gamechannel.hu


next 5

A mi világunk

Hírek