Hírek / Kultúra

Új előzetesen a magyar fejlesztésű Little Astronaut

2023. május 22. 07:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Nagyjából jövő ilyenkor megjelenik a Steamen a Veloneer Games horrorisztikus logikai játéka, a Little Astronaut, amelyből most meg is nézhetünk egy rövid gameplay bemutatót.
 
Mindig örömteli, amikor hazai fejlesztésekről adhatunk hírt, most pedig végre egy újabb jónak ígérkező alkotásról számolhatunk be, amely nem más, mint a Veloneer Gamesnél készülő Little Astronaut című logikai játék.
 
A játék története egy bázison játszódik a Mars felszínén, amellyel valamilyen titokzatos oknál fogva megszakadt a kapcsolat, így egy Peter Sky nevű asztronautát irányítva kell elutaznunk a vörös bolygóra, hogy megjavítsuk a bázis kommunikációs rendszerét, miközben lépésenként feltárjuk, hogy pontosan mi is történt a legénységgel.
 
Míg maga a történet alapvetően a horrorból merít, a játékmenet elsősorban logikai feladványok megoldására összpontosít majd, ahol a kreativitásunkat kell majd jó időzítéssel párosítanunk, ugyanis előfordulhat, hogy úgy kell megoldanunk egy problémát, hogy közben fogy az oxigén.
A Little Astronaut megjelenése 2024. július 30-ára várható, ha pedig szeretnétek követni az új infókat vele kapcsolatban, akkor már hozzáadhatjátok a kívánságlistátokhoz a hivatalos Steam oldalon (ez azért is nagy segítség a srácoknak, mert a Steam algoritmusa előnyben részesíti azokat a játékokat, amelyeket sokan adnak hozzá a listájukhoz)
 
Forrás és kép: gamestar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek