Hírek / Kultúra

Új előzetesen a The Witcher: Nightmare of the Wolf

2021. augusztus 10. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Kereken két hét múlva debütál a The Witcher: Nightmare of the Wolf, így időszerűvé vált, hogy újra beleleshessünk a Netflix animációs filmjébe. A látottakból annyit biztos levonhatunk, hogy nem Geralt az egyetlen witcher, aki kedveli a fürdőkádakat.
 
Alig néhány hete láthattuk a The Witcher: Nightmare of the Wolf első előzetesét, de mivel már szinte a nyakunkon a premier, nem meglepő, hogy az első betekintést ilyen hamar követi a második trailer. A 81 perces animefilm augusztus 23-án kerül felt a Netflix kínálatába és afféle előzménysztoriként szolgál majd az eddig ismert történetekhez, ezúttal ugyanis Ríviai Geralt helyett a jól ismert witcher mestere, a nem kevésbé jóképű Vesemir kerül majd a reflektorfénybe.

Nem a Nightmare of the Wolf az egyetlen sorozat a Netflix konyháján. Szintén készülőben van a hatepizódos Blood Origin, amely nem csupán egy generációval repít vissza bennünket az időben - a széria mintegy 1200 évvel előzi majd meg Geralt kalandjait. A legutóbbi értesülések szerint egy katonából lett bárd történetét követhetjük majd, kinek szemszögéből megismerhetjük a szörnyvadászok rendjének eredettörténetét.

Forrás: gamestar.hu
Kép: commingsoon.net


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner