Hírek / Kultúra

Új hős születik a Ms. Marvel első előzetesében

2022. március 20. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Jó ideje tudni már, hogy a fiatal és első filmes színésznő, Iman Vellani kelti majd életre Ms. Marvelt, a Marvel Filmes Univerzum első muszlim szuperhősét a saját önálló sorozatában, ám egészen mostanáig ennél több nem derült ki a készülő projektről. A mai napon azonban a Disney megajándékozott minket az első előzetessel, amelyben a premier pontos dátumát is leleplezte.
 
A Marvel-képregényekben sokáig Carol Danvers volt Ms. Marvel, ám miután felvette a Marvel Kapitány személyazonosságot (akit Brie Larson alakított a filmekben), Kamala Khan lépett a helyébe. Kamala egy pakisztáni felmenőkkel rendelkező New Jersey-i lány, aki a Marvel Comics első saját képregénysorozatot kapó muszlim hőse volt. Kamalának a szokásos középiskolás és szuperhősproblémák mellett bevándorló hátterével és vallásos neveltetésével is meg kell küzdenie, és eredetileg képes volt a testét és a végtagjait a kedve szerint formálni, mintha csak gumiból lenne.
 
Az előzetes alapján ezekből nagyon sok mindent meg is tartottak, miközben igyekeznek egy nagyon bájos, nagyon aranyos és fiatalos hangulatú kvázi felnövéstörténetet elmesélni. 

A Ms. Marvel június 8-án startol el a Disney+ kínálatában.

Forrás és kép: puliwood.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner