Hírek / Kultúra

Új Resident Evil animácós film érkezik még idén

2023. február 11. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Resident Evil: Death Island régi kedves ismerősöket állít egy új konfliktus közepébe.
 
A netflixes Resident Evil sorozat, jött, látott, és elég hamar el is felejtődött - tegyük hozzá, egyáltalán nem véletlenül. Valószínűleg sem a Netflix, sem a Resident Evil-rajongók nem akarnak emlékezni rá, de szerencsére érkezik hamarosan egy új film is a franchise-hoz, ami zárójelbe teheti a legutóbbi negatív tapasztalatokat.
 
A Resident Evil: Death Island egy CG animációs produkció, ami 2023 nyarán fog először felbukkanni a japán mozikban. A sztori a 2017-es Resident Evil: Vendetta folytatása lesz, és olyan karaktereket rángat elő, mint Leon S. Kennedy és Chris Redfield.
 
Sokat egyelőre nem tudunk a sztoriról azt leszámítva, hogy a hőseinknek San Franciscóban kell megbirkózniuk egy zombi-kitöréssel, aminek kulcsát Alcatraz börtönében találják majd. A rendezésért az Assassination Classroom Eiichiro Hasumija felel, míg a sztorit a Psycho-Passről ismert Makoto Fukami írja.

Pontos premier dátumot még nem kaptunk, de mivel először japánban fogják csak játszani, így nem lennénk meglepve, ha hozzánk csak 2024-ben jutna el.

Forrás: gamestar.hu
Kép: gamingbible.com


next 5

A mi világunk

Hírek