Hírek / Kultúra

Új Star Trek-játék készül mobilra

Február 28. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Star Trek: Lower Decks alapján készülő alkotást a zsebünkben bárhová magunkkal vihetjük.
 
Meglepően nagy sikert aratott a Paramount+ kínálatában debütált Star Trek: Lower Decks. A rajzfilmsorozat  harmadik évada idén nyáron érkezik majd a platformra, de a gyártó nem várta meg a fogadtatást, hanem már be is rendelte a tíz részből álló negyedik szezont. De nemcsak ezzel bővül a töretlen népszerűségnek örvendő sci-fi franchise, hiszen ismét sínre került a negyedik J.J. Abrams-féle mozifilm, továbbá egy új játékot is bejelentettek.
 
Az előbb említett animációs széria adaptációja az East Side Games Group és a ViacomCBS Consumer Products csapata közös erőfeszítésének eredményeként fog megvalósulni. A Star Trek: Lower Decks: The Badgey Directive egy iOS-re és Androidra készülő idle-játék lesz, ami a fejlesztők szerint tökéletesen idézi majd a Star Trek univerzum hangulatát, miközben ismerős karakterekkel, helyszínekkel és zenékkel is találkozhatunk.
 
Az ingyenes játékokra specializálódott East Side Games Group végzi a fejlesztést, a stúdió a játékosok lojalitásának kiépítését határozta meg elsődleges célként. Az ESGG portfóliójában többek között olyan licencelt műveket találunk, mint a The Goldbergs: Back to the 80s, It's Always Sunny: The Gang Goes Mobile, Trailer Park Boys Grea$y Money és a RuPaul's Drag Race Superstar.
 
A Star Trek: Lower Decks: The Badgey Directive érkezéséről egyelőre csak annyit tudunk, hogy idén kerül rá sor. 
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: giantfreakinrobot.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner