Hírek / Kultúra

Új Vaják társasjáték készül

2021. február 12. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A The Witcher: The Old World története jóval Ríviai Geralt előtt játszódik.
 
A Netflixre nem csupán a Vaják sorozat folytatása jön Henry Cavill főszereplésével, hanem egy előzménysorozat, a The Witcher: Blood Origin is, amely Ríviai Geralt kalandjai előtt 1200 évvel játszódik, és egy istennő hangjával megáldott harcos, Élie (Jodie Turner-Smith) lesz a középpontjában. Akárcsak az említett spin-off széria, úgy a most bejelentett The Witcher univerzumot bővítő társasjáték is a múltba kalauzolja el a rajongókat.
 
A The Witcher: Old World 2-5 játékos számára készült Łukasz Woźniak (Valhalla, Titans) tervezésében. A Go On Board kiadásában érkező társasjátékban olyan szörnyvadászok bőrébe bújhatunk, akik nemrég végeztek a brutális Vaják iskolák (Farkas, Vipera, Macska, Medve, Griff) egyikében.
 
A Kontinensen átívelő kalandok során a harcosok nehéz választásokra kényszerülnek, megbízásokat teljesítenek, bestiákkal harcolnak és néha még más vajákokkal is összecsapnak, hogy megvédjék iskolájuk becsületét.
 
A The Witcher: Old World Kickstarter-kampánya várhatóan májusban fog elrajtolni, a megjelenése pedig 2022 áprilisában várható, első körben angolul és lengyelül.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: polygon.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner