Hírek / Egyéb/Archív

Új vezető állt a Diablo IV csapatának élére

2021. október 9. 07:30 Egyéb/Archív | Szerző: Fazekas Gábor

Egy hosszú ideje a Blizzard kötelékében dolgozó személy vette át az irányítást.
 
Lassan nem telik el úgy nap, hogy ne kelljen valamilyen kellemetlenségről beszámolnunk vagy az Activision Blizzardról közvetlenül, vagy a kiadó valamelyik játékával kapcsolatban. Nemrég például megtudtuk, hogy egy harmadik per is elindult a cég ellen, miközben érdemi fejlesztés helyett azzal telik az alkalmazottak ideje, hogy szükségtelen változtatásokat eszközölnek a WoW-ban.
 
Ha még emlékeztek rá, augusztusban a Diablo IV csapatának vezetője is elhagyta a céget, miután zaklatási vádak érték, a helyére pedig csak most érkezett állandó pótlás.
 
Luis Barriga távozását követően csak ideiglenes döntéshozók irányíthatták a csapatot, aminek az élére most egy 2006 óta a Blizzard kötelékében dolgozó munkatársat neveztek ki. Joe Shely, a fejlesztők új vezetője egy friss blogbejegyzésben így írt a közelmúlt eseményeiről:
 
"Hozzátok hasonlóan a mi csapatunk is reagált a közelmúltban bekövetkezett változásokra. Rengeteg minden történt a legutóbbi posztunk óta, folytatnunk kell azonban a kemény munkát azokért az értékekért, amelyekre mindig is törekedtünk. Ezzel a fontos munkával párhuzamosan a Diablo IV fejlesztése is halad tovább."
 
Sajnos arról nincs hír, hogy mikor érkezhet meg a Diablo IV, a sorozat rajongói viszont nemrég a Diablo 2: Resurrecteddel gazdagodtak, ami kifejezetten jól sikerült. Ezzel el lehet ütni az időt a folytatás megjelenéséig.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: pcgamesn.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner