Hírek / Közélet

Újabb mosdókat újítanak fel a vásárhelyi Szeremlei Sámuel Református Óvodában

Augusztus 4. 10:32 Közélet | Szerző: Megyeri József

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. tavaly megkezdte a helyi Szeremlei Sámuel Református Óvoda mosdóinak a felújítását. 2021-ben egy 5 mosdót és 5 WC-t tartalmazó kisebb mosdó átalakulása valósult meg az óvodai nyáriszünetben.

A program folytatásaként a vállalat az augusztusi szünetben egy nagyobb mosdó teljeskörű (szaniterek, burkolatok, csaptelepek és bútorok cseréje) átalakításába kezdett.

Az 5 mosdót, 9 WC-t, egy felnőtt mosdót és tárolókat tartalmazó helyiség tervezésekor különös figyelmet kapott, hogy óvodásoknak készül, így ennek megfelelően színekben gazdag és gyermekek számára könnyedén használható megoldásokban (gyerek fali-WC, gyerek csaptelep) bővelkedik majd.

Ugyanakkor fontos szempont volt a fenntarthatóság is, így számos víztakarékos megoldás (WC öblítése, csaptelep) is megtalálható lesz a több csoport által használt mosdóban a felújítást követően.

A munkálatok várhatóan 6 hétig tartanak, tervezetten az óvoda nyári szünetét követően, szeptember 1-jén birtokba vehetik a gyerekek az átalakított és megújult mosdót.

Fotó: Archív


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner