Hírek / Kultúra

Újabb Star Wars-sorozatot lepleztek le

2020. december 21. 08:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Kiderült, hogy nem minden készülőfélben lévő Star Wars-sorozatról rántotta le a leplet a Lucasfilm, a The Mandalorian második évadának záróepizódja végén ugyanis egy újabb széria mutatkozott be. 
 
A The Mandalorian második évadának remekül sikerült és egyébként a sorozat eddigi legnagyobb cameóját magába foglaló záróepizódja, amit vétek volt kikapcsolni a stáblista elindulásakor: a türelmesebbeknek egy extra jelenet volt a jutalma, amely egyúttal egy újabb Star Wars-sorozatot lengetett be a rajongóknak.
 
A jelenet Jabba palotájában játszódik, ahol a hutt halálát követően az időközben nem kicsit elhízott Bib Fortuna vette át az uralmat. A látszólag átlagos szombat délutánt Fennec Shand és Boba Fett felbukkanása zavarta meg, az utóbbi pedig, miután kiirtották a teljes brigádot, maga foglalta el Jabba trónját. Hogy mit akar ez jelenteni, az majd 2021 decemberében derül ki, akkor veszi kezdetét ugyanis a The Book of Boba Fett című sorozat.
 
Korábban is pletykáltak arról, hogy az immár hivatalosan is feltámasztott karakter maga is kapna egy spin-offot, erről azonban nem ejtett szót a Lucasfilm a múlt héten. A fentiek tükrében ez persze érthető, a teaser kiválóan koronázta meg a legutóbbi epizódot.
 
Forrás és kép: gamekapocs.hu
 


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner