Hírek / Kultúra

Újra lesz Sziget Fesztivál! Már az időpontja is megvan

2021. augusztus 3. 11:45 Kultúra | Szerző: Dudás Róbert

2022-ben visszatér a Sziget Fesztivál, amely augusztus 10-15 között kerül megrendezésre. Az exkluzív 48 órás Sziget Season Sale, vagyis a kedvezményes jegyek árusítása pedig ez év augusztus 12 és 14 között lesznek kaphatóak.

A Szabadság Szigete 2022-ben egy hatalmas ünnepléssel tér vissza minden idők legnagyobb művészeivel és legizgalmasabb előadóival.

A világjárvány miatt a Szigetnek két szezont ki kellett hagynia, de 2022 nyarán teljes pompájában tér vissza. 2019-ben a világ TOP5 fesztiváljai közé tartozó Sziget több mint 530 ezer embert fogadott több mint száz országból, akik több mint ezer művészt, előadót és aktivistát láthattak Ed Sheerantől, a Foo Fighters-től és Post Malone-tól kezdve Dr. Jane Goodallon át Emtithal Mahmoudig.

A Szabadság Szigete 2022. augusztus 10-15. között várja a fesztiválozókat a világ minden tájáról. 2021. augusztus 12-én, szerdán az első Full Fesztivál Pass bérletek 90 000 forintos – a VIP jegyek pedig 160 000 forintos – áron, mindössze 48 órán keresztül lesznek kaphatók azok számára, akik már most szeretnék biztosítani helyüket a jövő évi bulira és szabadságélményre.

A kedvezményes jegyek és bérletek árusítása végeztével a normál jegyek később, az év folyamán lesznek kaphatóak.

A Sziget Fesztivál minden nyáron több százezer vendéget fogad, és célja, hogy a zene legnagyobb neveit hozza el a legkülönfélébb műfajokból 60 helyszínen, 6 napon keresztül folyamatosan!

A Sziget azonban nem csak a zenei élményekről szól, hanem sokkal többről is: A szerelemről, a művészetről és a szabadságról minden lehetséges formában!

Ez egy zenei és kulturális fesztivál, amely a látogatóknak egy életre szóló nyarat kínál, tele koncertekkel, művészeti programokkal, előadásokkal, beszélgetésekkel és még sok mással.

A Sziget Fesztivál egy gyönyörű, csodákkal teli szigeten, az Óbuda-szigeten, Budapest szívében található. Közel fekszik a városközponthoz, így a fesztiválozóknak lehetőségük nyílik arra, hogy tartózkodásuk alatt bármikor felfedezzék Budapestet.

A fesztiválon az élet egyszerűen nem áll meg. Minden nap a legnagyobb zenekarok és művészek lépnek fel a színpadra a Sziget legszínesebb helyszínein: a Dan Panaitescu Nagyszínpadon, a Mastercard Színpadon, a Colosseumban vagy a Party Arénában és így tovább.

A koncertek és zenei előadások minden nap kora délutántól kezdődően zajlanak és hajnalig tartanak.


Forrás: hirado.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner