Hírek / Kultúra

Véget ért az élőszereplős Az utolsó léghajlító sorozat forgatása

2022. július 6. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Jól haladnak az első évad munkálataival - írja a GameStar.
 
Tavaly novemberben vette kezdetét a Netflix egyik nagy projektjének, az Avatar: Az utolsó léghajlító élőszereplős formátumú sorozatának a forgatása, így éppen időszerű volt, hogy halljunk valamit ennek állapota felől. A napokban azonban megtört a csend, és kiderült, hogy remekül haladnak a munkálatokkal a készítők, hiszen a forgatás nemrég a végéhez ért.
 
A sorozat a Nickelodeonon hatalmas sikerrel futó rajzfilm alapján készül. Gordon Cormier alakítja majd Aangot, a címszereplő utolsó léghajlítót és leendő Avatart egy világban, amelyben a harcművészetek és az ázsiai kultúra keveredik a négy ősi elem köré épülő fantasy-elemekkel. Ez a négy elem - víz, föld, tűz és levegő - harmóniában élt az Avatarban, aki az egyetlen személy, aki képes mind a négyet egyszerre uralni és használni. De minden megváltozott, amikor a Tűz Népe támadást indított a többi nép ellen, az egyetlen remény a békére pedig csak az Avatar lehet.
 
A szériában Kiawentiio és Ian Ousley formálja majd meg Aang közeli szövetségeseit, a Víz Népéből származó Katarát és Sokkát, Dallas Liu pedig az őket üldöző herceget, a Tűz Népéből származó Zukót alakítja. A fiatal szereplők mellett természetesen ismertebb arcok is feltűnnek majd: Daniel Dae Kim (Lost, Hawaii Five-O) a gonosz Tűz Ura Ozai, Paul Sun-Hyung Lee (The Mandalorian) pedig Iroh bácsi képében lesz látható. A csapatot még olyan nevek egészítik ki, mint Lim Kay Siu, Ken Leung, Elizabeth Yu, Maria Zhang, Tamlyn Tomita, Yvonne Chapman és Casey Camp-Horinek.
 
Premierdátumot sajnos továbbra sem kaptunk, de most már talán csak idő kérdése, hogy ezt is leleplezze a streamingszolgáltató.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: polygon.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner