Hírek / Közélet

Virágos Balástya elnevezéssel pályázatot hirdet az önkormányzat

Május 6. 11:00 Közélet | Szerző: Fazekas Gábor

Virágos Balástya pályázati felhívás
 
A Balástya Községi Önkormányzat versenyt hirdet a lakosság körében, a legszebb és legvirágosabb kert elismerés díjért.
 
A verseny célja: szebbé tenni a települést virágok és zöld növények kiültetésével.
 
A verseny időtartama: 2022. május 20-június 20.
 
A versenyen való részvétel feltételei: a nevezett kert Balástya területén legyen található.
 
Nevezés módja: nevezni maximum 10 db digitális képpel lehet a balastya@balastya.hu címre, legkésőbb 2022.június 20-ig. A képeket egy levélben kell elküldeni. A versenybe benevezett fotó mellé az e-mailben kérjük feltüntetni a nevező személy teljes nevét és elérhetőségét (lakcím, telefon és e-mailcím).
 
A szakmai zsűri értékelésének feltételei:
- esztétikai összhatás és kompozíció,
- a virágágyás és a nem virágzó zöld növényzet aránya (a bokrokat is beleértve),
- az előkert gondozása a megfigyelt időszakban.
 
A verseny eredményét a BÁLASTYAI FALUNAPON teszi közzé az önkormányzat a helyi újságban és internetes felületeken. A verseny győztese ajándékcsomagot és egy emlékplakettet kap.
 
A személyes adatok feldolgozásának feltételei: a verseny meghirdetője fenntartja a jogot a díjazott előkertekről és erkélyekről készült fényképek megjelentetésére a sajtóban és a verseny honlapján.
 
A versenybe való jelentkezéssel a résztvevő beleegyezését adja a következő személyes adatai feldolgozásához: teljes név, lakhely stb. a személyes adatok védelméről, valamint egyes törvények módosításáról és kiegészítéséről szóló törvény értelmében. Ezek az adatok szükséges mértékben lesznek felhasználva a verseny aktuális évfolyamát népszerűsítő kiadványokban, akárcsak az eredménylistán, valamint a verseny meghirdetőjének honlapján.
 
A fényképek a meghirdető archívumát képezik és a fénykép szerzői a versenybe való benevezéssel beleegyezésüket adják a fényképeik felhasználására a verseny népszerűsítésére szolgáló kiadványokban.
 
Forrás és kép: balastya.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner