Hírek / Kultúra

XV. Lajos királyként tér vissza Johnny Depp a filmiparba

Július 11. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Most, hogy az Amber Hearddel folytatott pere lezárult, visszatérhet ahhoz, amivel igazán érdemes foglalkoznia írja a GameStar.
 
Az elmúlt időszakban Johnny Depp-pel kapcsolatban szinte kizárólag az Amber Hearddel való pereskedésről lehetett olvasni, de a tárgyalások lezárultak, és végre Depp visszatérhet a munkájához. Heard ugyan kért újratárgyalást, de nem valószínű, hogy erre lesz lehetőség.
 
Depp azonban a jelek szerint sikeresen túllépett a pereskedésen, visszatért zenélni, és már egy komolyabb filmszerepet is elvállalt. A Disney ajánlatát nem fogadta el, így Jack Sparrow szerepében nem láthatjuk ismét, de a rajongók legnagyobb örömére nem fog felhagyni a színészettel.
 
A Bloomberg értesülései alapján Johnny Depp egy francia produkciós céggel szerződött, és még idén nyáron elkezdődnek új filmje munkálatai. A La Favorite című alkotás egy történelmi dráma lesz, amelyben Depp XV. Lajos királyt fogja alakítani. A filmet Maïwenn Le Besco rendezi, akit a legtöbben színésznőként Az ötödik elem és a Léon, a profi mozikból ismerhetnek, de számos francia filmben felbukkant, rendezőként pedig a 2011-es Polisse alkotással több díjat is kapott.
 
A La Favorite bemutatója valamikor 2023-ban lesz, a francia mozis debütálást követően a Netflix kínálatában is meg lehet majd nézni.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: bbc.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner